Week van gebed: De Week van gebed voor eenheid van christenen is een jaarlijks terugkerende week waarin christenen wereldwijd samen bidden. In Nederland wordt de gebedsweek georganiseerd door de Raad van Kerken en MissieNederland.

Dit jaar is de gebedsweek van 16 t/m 23 januari. Het thema is ‘Licht in het duister’, n.a.v. de wijzen uit het oosten die een ster hebben zien opgaan. Het materiaal is dit jaar voorbereid door de Raad van Kerken in het Midden-Oosten – alleen dat al geeft verbondenheid over grenzen! We mogen samen bidden en ons uitstrekken naar eenheid en het zoeken van wat Jezus wil doen in en met ons leven. Zondagavond staat de dienst in het teken van de gebedsweek. Vanwege de beperkende maatregelen is het niet mogelijk om zoals andere jaren in de kerk bij elkaar te komen om te bidden. Daarom worden u en jij uitgenodigd om je op te geven om in kleine groepjes bij mensen thuis te gaan bidden op een van de avonden (20.00 uur) in de gebedsweek.

Hoe? Geef je op bij Ank van der Poort (mailto:ankvanderpoort@planet.nl / 0683082064) voor een of meer dagen, en vermeld of je je huiskamer openstelt voor twee bidders of dat je liever bij iemand anders gaat bidden. Bij Ank kan ook het gebedsboekje worden opgehaald.