U heeft hem waarschijnlijk al op uw agenda genoteerd, maar de verkoopdag is dit jaar op 28 oktober. Het beloofd weer een gezellige dag te worden in de Regenboog met verschillende activiteiten zoals bloemen, boeken, sappen, appeltaarten en natuurlijk ook de ontmoeting in het Regenboog Restaurant waar u terecht kunt voor een bakje koffie met gebak, soep met een broodje of een lekker bakje friet met of zonder een lekker sateetje.

Er is te veel om op te noemen. Deze gezellige dag kan natuurlijk alleen maar georganiseerd worden als er voldoende hulp is, want vele handen maken het werk licht.

De komende tijd willen we u informeren over de activiteiten die we willen organiseren en deze keer willen we het hebben over wat u kunt doen om deze dag te laten slagen.

  • Als eerste de verloting. De lootjes die we huis aan huis verkopen heeft vorig jaar het mooie bedrag van € 2700 netto opgebracht. Ook dit jaar zijn we op zoek naar mensen die een straat of een gedeelte van een straat op zich wil nemen. Kontakt kun je opnemen met Henk Kleinloog, van der Beekstraat 2, die dit alles gaat coördineren.
  • Boodschappen, voor de boodschappenmand, zijn ook van harte welkom, maar let u wel op de uiterste houdbaarheidsdatum. Volgende week staan er dozen in de Regenboog waarin we deze boodschappen willen verzamelen.
  • Ook zijn we op zoek naar kadootjes (nieuw) die geschikt zijn voor de € 1 en € 2 enveloppen. Ook hiervoor zal er een doos in de Regenboog staan.
  • Speelgoed was afgelopen jaar een goedlopende kraam, en we vragen u om eens even te kijken of u nog speelgoed heeft dat compleet en niet kapot is. Natuurlijk levert u het speelgoed schoon aan bij Janique van der Velden, Bulkstraat 1. Wel voor 20 oktober.

Het zou fijn zijn als op al deze verzoeken spontaan gereageerd wordt!
Wordt vervolgt!