Aanstaand weekend is de opening van het winterwerk. Er zijn allerlei activiteiten, samen met de Geref. Kerk en Hervormd Eethen-Drongelen, voor jong en oud. Sommige wat meer voor de jongeren, sommigen wat meer voor de ouderen – maar ook zeker activiteiten voor iedereen!

Bijvoorbeeld het happen & trappen (vanaf 15.00 uur, bij onze kerk verzamelen). De afstanden zijn dit jaar wat groter, dus fietsen is aanbevolen. Maar als dat niet gaat kunnen we vervoer regelen (graag even laten weten aan Corianne, Sandra of Suzan), zodat u ook er bij kunt zijn. Het happen & trappen eindigt dit keer bij de Gereformeerde Kerk waar de frietkar staat waar we dan nog een frietje kunnen kopen.

  • Zondagmorgen is er de startdienst waarin we Gods zegen willen vragen over het winterwerk. Na de dienst is er koffie met uiteraard taart! ’s
  • Middags zijn er activiteiten voor de jongeren, met onder andere een jeugddienst buiten bij de Gereformeerde Kerk.
  • Meer info, ook over de andere activiteiten, is te vinden in Elkaar en de extra nieuwsbrief over het startweekend. We zien uit naar gezellige dagen en mooie ontmoetingen om zo het winterwerk te beginnen!