We gaan alweer op weg naar het einde van het jaar en de voorbereidingen voor de oliebollenactie is al in volle gang. Dit jaar gaan wij de samenwerking aan met Het Hart en Spar Van Horssen om de actie gezamenlijk uit te voeren.

Op 8/9 December zullen de bestelformulieren huis aan huis worden rondgebracht. De prijzen moesten helaas worden verhoogd daar de olie alleen al 3x meer kost dan vorig jaar.

Oliebollen zijn nu 11 voor 9 euro en de appelbeignets 5 voor 5 euro. In verband met de tijdelijke inkoop van de ingrediënten is het noodzakelijk dat de bestelformulieren uiterlijk 12/13 December worden opgehaald.  Het jaarthema samen aan tafel wordt ook bedoeld samen zorg dragen voor de kerk en ieder een kleine bijdragen te leveren om mee te helpen dat de bestellijsten op tijd worden opgehaald. Het moet toch mogelijk zijn dat in iedere straat wel een gemeentelid woont die bereid is om in hun straat alleen de lijsten op te halen. De Hoofdstaat kan ook verdeeld worden in 2 ophalers.

Zo ontlasten we elkaar en het  actiecomité en ben je in een klein uurtje klaar. Bestellingen die via ons worden opgehaald komen ten goede van de kerk.

Bestellingen kunt u ook via de mail doorgeven aan Lina Colet w.colet@casema.nl Op 31 December kunnen de bestellingen afgehaald worden vanaf 10.00 uur tot 17.00 bij Spar Van Horssen. Wanneer u slecht ter been bent of vanwege ouderdom kunnen ze thuis bezorgd worden.

Bij Lina of Henk Kleinloog kunt u doorgeven welke straat u de bestellijsten wilt ophalen. Laat ons aub niet in de kou staan.