Internetdienst

KERKDIENST VIA INTERNET /GELUIDSOPNAME VAN DE KERKDIENSTEN
Voor hen die niet meer in staat zijn om de erediensten te bezoeken, is het mogelijk om gebruik te maken van een Luisterkastje om de dienst thuis mee te beleven. Deze Lukas wordt door de diaconie in bruikleen gegeven. De gebruiker moet zorgen voor een internetaansluiting. Om de door de diaconie gemaakte kosten te dekken, ontvangt iedere gebruiker een collectebusje, dat eens per kwartaal wordt opgehaald.

Opname van dienst(en)
Elke kerkdienst is via onze website te downloaden en/of achteraf te beluisteren: (Zie hieronder).

Voor een of CD-opname kunt u contact opnemen met Dhr. J. Roozemond, Bulkstraat 11, tel.nr: 0416-352127. Ook voor nieuwe aansluitingen en bij storingen dient u met hem contact op te nemen. E-mail: KLIK HIER

Kerkdiensten van de Hervormde gemeente Genderen (Uitzending gemist)

Hieronder ziet u de betreffende uitzendingen.
(mocht de verbinding slecht zijn dan kunt u ook  proberen bij Kerkdienstgemist)

Hier kunt u de uitzending van zondag volgen. Aanvang 9.30 uur en 18.30 uur

Dit is een MP3 Stream die u op zondagen kunt volgen

Hier kunt u gemiste uitzendingen terug luisteren