Gezamenlijke diensten
De avonddiensten zijn in deze periode gezamenlijke diensten met de Gereformeerde Kerk. Op Zondag 8 Augustus is er eerst een dienst in onze kerk om 09:30 en daarna om  10:45 in de Gereformeerde kerk. De voorganger in beide diensten, ds. A.W.W. de Ruiter uit Wijk en Aalburg is in ieder geval geen onbekende in Genderen.  De organist in beide diensten is dhr. C Ippel. Ook dit is een mooi voorbeeld van samenwerking tussen beide kerken.

Aanmelden kerkdiensten
Voorlopig is het nog steeds nodig om te werken met het aanmeldsysteem voor de kerkdiensten. Aanmelden kan via het formulier op de website of door contact op te nemen met Kim van Wijlen (kim_van_wijlen@hotmail.com / 06 22 86 97 21). Voor de gezamenlijke avonddiensten in de Gereformeerde Kerk kunt u zich inschrijven via het formulier op www.gereformeerdekerkgenderen.nl.

We willen Kim en Henk vanaf deze plaats nog eens hartelijk bedanken voor al dit werk. We willen u vooral vragen om echt te komen als u zich aanmeld, of laat het even weten als u verhinderd bent, dan kunnen we mensen die buiten de boot vielen alsnog de gelegenheid geven om de dienst bij te wonen.