HGJV

Penningmeester Nemi Roozemond nemiroozemond@gmail.com
Vicevoorzitter Bas van Mersbergen bas_1998@live.nl
Vijfde lid Myrthe Bouman myrthebouman365@gmail.com

“Waar geloof en gezelligheid samen één zijn” – De wát..!?

Even voorstellen: HGJV staat voor de Hervormd Gereformeerde Jongeren Vereniging en is vóór en ván jongeren in de leeftijd van 16 t/m 25 jaar. We hebben ongeveer 50 leden bij de HGJV. Je vraagt je af hoe een HGJV avond in elkaar steekt? Simpel: sfeervol en leerzaam! Om de week komen we op zondagavond op de jeugdzolder van de Gereformeerde Kerk of de Hervormde kerk samen.

Om 19:45 uur staat de koffie, thee en frisdrank klaar. We beginnen de avond om ongeveer 20:15 uur met gebed en het zingen van liederen onder muzikale begeleiding van een aantal leden (Opwekking, Hillsong, Bethel Music etc.). Na de opening wordt het onderwerp van de avond geïntroduceerd. Dit onderwerp staat die avond centraal en is door een aantal leden voorbereid en wordt in kleine groepjes besproken. Na het onderwerp is er nog tijd om gezellig na te kletsten. Het is natuurlijk veel leuker om dit allemaal zelf mee te maken en te ervaren. Kom op één van de avonden eens binnen lopen! Iedereen is welkom; neem gerust je vrienden, die misschien niet naar de kerk gaan, ook mee. Het seizoen duurt nog tot de zomervakantie, kom dus gerust eens kennis maken! Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven waar en wanneer het HGJV is:

www.facebook.com/hgjv.genderen & https://www.instagram.com/hgjvgenderen/

Aangepast: 13.11.2020