Dagboek ‘Een handvol koren is een uitgave van de GZB. Iedere dag biedt twee overdenkingen: één voor jongeren of om als gezin samen over na te denken en één voor persoonlijke bezinning. Het dagboek bevat ook extra’s, zoals kinderpuzzels, buitenlandse recepten en verhalen uit landen waar de GZB werkt. Er komen herkenbare onderwerpen aan bod.

Medewerkers zijn predikanten, zendingswerkers en jongerenwerkers. Het dagboekje kost €13,95, maar liefst €8,- daarvan is bestemd voor het zendingswerk.

Eén van de medewerker voor de overdenkingen voor volwassenen dit jaar is onze oud-predikant ds. P. Nobel (Garderen). Het dagboek is ook in gesproken vorm verkrijgbaar. De kosten hiervoor zijn hetzelfde.

Bestellen kan via een mailtje naar diaconie@hervormdgenderen.nl, een belletje of whats-app naar Jeanet Donkersloot 06-25 320 363 of iemand van de diaconie aanspreken.

Betalen mag bij het afleveren en bestellen kan tot 4 november. Als u/jij graag een exemplaar wilt bekijken kunt u ook contact opnemen met Jeanet.